Rólunk

Cégünk, a Verbis Kft. 2024 január 1-től kapta meg a dél-koreai KIOTI traktorok magyarországi, kizárólagos importőri jogát.Az első hallásra ismeretlennek tűnő márka abból a Dél-Koreából származik, ahonnan a napjainkra elismert KIA, Hyundai autómárkák vagy a mindenki háztartásában megtalálható Samsung termékek. A dél-koreai Deadong céget 1947-ben alapították, és a kétezres évek elejére a távolkeleti ország legnagyobb traktorgyárává nőtte ki magát. A szöuli székhelyű gyár különösen nagy hangsúlyt fektet az innovatív fejlesztésekre. Traktorjaikba a fejlesztőmérnökeik által tervezett és saját gyáraikban gyártott alkatrészek kerülnek beszerelésre. Itt fontos kiemelni, hogy az általuk fejlesztett Deadong motorok a jelenleg elérhető legkorszerűbb CRDI dízel motorok, melyek minden EU-normának maradéktalanul megfelelnek.

A jól kiépített és rugalmas értékesítési hátteret mind a gépek, mind a pótalkatrészek vonatkozásában a Deadong Europa (Deadong Europa Értékesítési Központ) 2010-es megalapítása biztosítja. Ennek köszönhetően a pótalkatrész-kiszolgálás 24 órán belül valósul meg Európa valamennyi országában, ami az egyik kulcskérdés a gépek üzemeltetésében.

A KIOTI traktorok elsősorban széles körű felhasználásuk, univerzalitásuk miatt közkedveltek a piacon. A megbízható KIOTI traktorok 20–140 LE-ig, fülkés és fülke nélküli, négykerékhajtású, automata és szinkronizált sebességváltós kivitelben kerültek forgalomba. Számos gyári opció közül a homlokrakó szett, az árokásó és a kertészeti talajmaró is közkedvelt. Bízunk abban, hogy ezt a megbízható, jó minőségű és alacsony fenntartási költségű kompakt traktort egy magas színvonalú szervizháttérrel és gyors, pontos szervizszolgáltatással sikerül minél több gazdaságban meghonosítani.

Verbis Kft.